Firma Molendijk nieuwe helmsponsor Tourclub Waalwijk

In Nieuws by ercole

De Kaatsheuvelse Machinefabriek is de nieuwe helmsponsor van Tourclub Waalwijk. Eigenaren Rob Gouda en Huub Paulides en TC Waalwijk-voorzitter Wim Roding hebben onlangs deze nieuwe samenwerking – voor een periode van vijf jaar – bekrachtigd. Rob fiets al jaren bij TC Waalwijk, Huub komt voort het eerst in aanraking met TC Waalwijk en het is daardoor bewonderingswaardig dat hij achter deze verbintenis is gaan staan.

Machinefabriek Molendijk heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en zet zich graag in voor het lokale verenigingsleven. Deze combinatie maakte de keuze voor TC Waalwijk – waar het rijden met een helm verplicht is – niet moeilijk”.

Machinefabriek Molendijk B.V.
Machinefabriek Molendijk in Kaatsheuvel houdt zich al ruim vijftig jaar bezig met het produceren van metalen en kunststof halffabrikaten. Het bedrijf beschikt over de modernste machines en gemotiveerde deskundige medewerkers, zodat nauwkeurigheid en snelheid gegarandeerd zijn. Het tempo, waarin het bedrijf in staat is om klanten van uitstekend vakwerk te voorzien, is één van de vele troeven.

Tourclub Waalwijk

“Vanzelfsprekend zijn wij Machinefabriek Molendijk erg dankbaar voor het vertrouwen in onze vereniging”, aldus Wim Roding. “Deze samenwerking geeft onze vereniging de komende vijf jaar gelegenheid huidige en toekomstige leden op een laagdrempelige en veilige manier te genieten van de wielersport”. Tourclub Waalwijk heeft momenteel 110 actieve leden en fietst op drie niveaus. Kijk voor meer informatie op www.tc-waalwijk.nl