TCW Team: Langstraat Klassieker 22 sept

In Nieuws by Wil Damen

Is TCW het grootste team dat in gaat schrijven

bij de Langstraat klassieker!!

Het is wenselijk, het siert onze verbondenheid binnen de vereniging, om met zoveel mogelijk TCW leden, introducés en gezinsleden op 22 september met zijn allen en als een team op de fiets.

Het TCW Team fiets voor de twee bekende goede doelen en wie trots is op zijn Clubke rijd natuurlijk in Club kleding! Zouden jullie massaal willen inschrijven via onderstaande link en kies welke afstand je wil gaan rijden 90 of 130 km.

Als je mee rijd in het TCW team geef dan je naam met de te rijden afstand door aan de toer commissie, stuur een mailtje naar: toercommissie@tc-waalwijk.nl of vul onderstaand formulier in.

De verzamelplaats op 22 sept. voor beide afstanden. Om 8.15u. Bij de ingang van voetbalclub NEO tegenover het Willem van Oranje college. Vergeet niet om je startbewijs ‘de bevestigings mail met bar code’ mee te nemen.

Op www.delangstraatklassieker.nl staat al de informatie die voor de tocht voor handen is.

De Toer commissie.

De langstraat klassieker 22 sept 2018

Graag invullen ter bevestiging van inschrijving
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.