Vooruitblik seizoen 2019

In Nieuws by Ronald Luyten

Beste TCW’ers,

OPROEP!

Het weer kondigt het aan, het wielerseizoen loopt op z’n eind.. Voor de meesten betekent dit dat er minder kilometers gemaakt gaan worden en dus ook dat het fietsen wat naar de achtergrond geraakt. Echter voor de toercommissie breekt juist de tijd aan om alweer te brainstormen voor het komende seizoen 2019! Hopelijk kunnen we (weer) een aantrekkelijk programma samenstellen. Daarbij is jullie hulp van harte welkom!
Regelmatig worden er goede ideeën geoppperd als het gaat over routes, koffiestops, agenda (welke route wanneer) enz enz. Meestal gebeurt dit al kletsend op de fiets op het moment dat zich dit aandient. Natuurlijk wordt dit op prijs gesteld, echter snel ook weer vergeten..
Daarom bij deze de oproep om ideeën, opmerkingen, routes of wat dan ook, aan de toercommissie door te geven! Bij voorkeur via de mail toercommissie@tc-waalwijk.nl. Alle ideeën zijn welkom, maar ook kritische opmerkingen over het afgelopen jaar; het gaat er om dat er een programma kan worden gemaakt waarin iedereen kan deelnemen! Als laatste, des te meer mensen reageren, hoe beter ons algemeen beeld is wat betreft wensen en wat er leeft.

Wij rekenen op jullie medewerking!!

 

– de toercommissie