Resultaat “De Langstraat Klassieker”

In Nieuwsby ercole

Afgelopen donderdag overhandigden Toerclub Waalwijk en het Willem van Oranje College twee cheques van elk €6500,- aan het Hospice Balade en de Stichting Nieuwe Generatie Brasil, een fantastisch resultaat. Mede door een extra bijdrage van de Lionsclub (€1250,-) kan het Hospice Balade de “tovertafel” aanschaffen. De realisatie van de sport/speelplaats bij de vakschool in Brazilië voor kansarme kinderen komt ook weer een stapje dichterbij. De organisatoren van de Langstraat Klassieker danken alle vrijwilligers, bedrijventeams, sponsoren, de gemeente Waalwijk en het stimuleringsfonds van de Rabobank voor de ondersteuning van dit geslaagde evenement en in 2019 volgt op 7 september de tweede editie dus……………..