TCW Team: Langstraat Klassieker 07 sept 2019

In Nieuws by Wil Damen

TCW het Trotse Team

bij de Langstraat klassieker!!

Voor alle Trotse TCW leden die niet met een appart bedrijventaem deelnemen  is het wenselijk en het siert onze verbondenheid binnen de vereniging, om met zoveel mogelijk Trotse TCW leden, introducés en gezinsleden op 07 september met zijn allen en als een team op de fiets te stappen. Klik Hier voor meer info via de TCW site.

Wie Trots is op zijn Clubke rijd natuurlijk in Club kleding! Zouden jullie massaal willen inschrijven via onderstaande link en kies de afstand die we gaan rijden (130 km.).

Als je mee rijd in het Trotse TCW team geef  dan je naam door aan de toer commissie, stuur een mailtje naar: toercommissie@tc-waalwijk.nl of via de app !!

De verzamelplaats op 07 sept om 8.30u. Bij de ingang van het Willem van Oranje college.

Op www.delangstraatklassieker.nl staat al de informatie die voor de tocht voor handen is.

De Toer commissie.