Sponsor aan het woord: Administratiekantoor Klijn

In Nieuws by Michelle Zacht

TC Waalwijk wordt ondersteund door diverse sponsors die onze club steunen. Uiteraard zijn wij daar trots op! Deze keer laten wij Edwin Klijn, lid van TCW, maar ook sponsor met zijn bedrijf Administratiekantoor Klijn aan het woord.

Hoe gaat het met Administratiekantoor Klijn?
Het gaat wel lekker. We groeien gestaag door en elk jaar komen er weer nieuwe klanten bij.

Kun je iets meer vertellen over de opzet van het bedrijf?
In 2008 ben ik in de avonduren begonnen met mijn bedrijf. Dat was toen nog naast een fulltime baan in loondienst. Omdat het bedrijf steeds harder begon te groeien heb ik mijn baan in loondienst in 4 jaar tijd afgebouwd en in 2012 was ik dan ook volledig aan de slag voor mijn eigen bedrijf Administratiekantoor Klijn.

Onze klanten zijn met namelijk zakelijke klanten in allerlei sectoren. Van ZZP-er tot installatiebedrijven en groothandels. Mijn doelgroep is voornamelijk de ZZP-er en MKB-bedrijven. We hebben ook particulieren klanten, maar daar ligt in principe niet de doelstelling. Mijn klanten komen overal vandaan. Van Valkenswaard tot Roosendaal, maar ook Amsterdam en Utrecht. Eigenlijk dus door het hele land.

Waarmee onderscheiden jullie je en waar ben je het meest trots op?
We onderscheiden ons doordat we persoonlijke aandacht voor de klant hebben. We zijn proactief en geven ongevraagd tips en advies.

We zijn een klein kantoor met 4 mensen, maar in 99% van de gevallen ben ik zelf de contactpersoon.
Het meest trots ben ik op het feit dat ik van 0 naar 170 zakelijke klanten ben gegroeid in 10 jaar tijd, terwijl er al heel veel vergelijkbare kantoren zijn en dus veel concurrentie.
Daarnaast ben ik ook trots op onze manier van werken. We werken 100% digitaal, hetgeen efficiënter en goedkoper is voor de klant.

Wat zie je als je grootste succes?
Mijn grootste succes is een dossier uit 2012. Deze klant had € 350.000 belastingschuld en 5 jaar achterstand in belastingaangiften. In 4 jaar tijd hebben we die schuld weg weten te werken. De klant was nagenoeg failliet, maar dat hebben we kunnen voorkomen door de boekhouding op orde te krijgen en in overleg met de belastingdienst een regeling kunnen treffen. De klant is inmiddels helemaal schuldenvrij en het gaat goed met hem.

Waarom ondersteun je TCW?
Ik wil als lid van TCW graag mijn bedrage doen in de vorm van sponsoring voor de club. Daarnaast zet ik mij ook in met de Evenementencommissie en organiseer door het jaar heen diverse activiteiten voor onze leden.

Zijn er speciale acties voor TCW leden?
De leden zijn natuurlijk altijd welkom als klant. De eerste zakelijke klant is reeds binnen! Er wordt altijd rekening gehouden met onze leden in de vorm van “gratis” advies.