Rundkurz Unna 2020

In Nieuws by Ronald Luyten

Beste leden,

Dit jaar gaat de 3e versie van de “Langstraat klassieker” van start. In de afgelopen 2 jaar werd de LSK ook bezocht door een delegatie van de fietsclub uit Unna. (RSV Unna). Ook dit jaar zullen zij wederom van de partij zijn. Maar zijn de leden van TCW wel eens in Unna geweest, uitgezonderd de Unna groep?

Mogelijk dat hier in 2020 een verandering in kan komen, in het vervolg van deze mededeling geef ik jullie meer informatie van de Rundkurz in Unna.

De Rundkurz wordt dit jaar gehouden op zondag 26 april.

Programma:
Er zijn 3 mogelijkheden om deel te nemen aan de Rundkurz.

1. Vertrek zaterdag 25 april vanuit Velp bij Grave. Op de fiets naar Unna. Afstand 175 km. Zondag de Rundkurs waar je kunt kiezen uit 4 afstanden (35 – 75 – 110 – 150 km) Maandag terug op de fiets naar Velp 175 km.
  2. Vertrek vanuit Waalwijk met de auto naar Unna. Bij aankomst inchecken in het hotel Bruggeman en daarna een fietstocht rond Unna van ongeveer 50 km met +/- 500 HM. Zondag de Rundkurs waar je kunt kiezen uit 4 afstanden (35 – 75 – 110 – 150 km). Na het eten terug naar Waalwijk
  3. Zondag vertrek, zeer vroeg, vanuit Waalwijk. Na aankomst gezamenlijk naar de start en een keuze maken uit een van de 4 afstanden. Na de rit weer naar Waalwijk of na het eten terug naar Waalwijk.

Kosten
Uiteraard zijn er kosten aan verbonden maar die vallen relatief mee. Kies je voor optie 1 dan worden al de kosten onder elkaar verdeeld. Voor de andere opties 2 en 3 zullen de vervoerskosten onderling geregeld gaan worden.

Kosten Hotel bedragen incl ontbijt € 40,00 p.p.

Kosten deelname Rundkurz bedragen € 0,00

Eten
Over het algemeen wordt er op zaterdag en zondag bij een zeer goede Italiaan gegeten. De kosten voor het eten zullen variëren tussen € 20,00 en € 30,00 p.p. incl drank. (afhankelijk wat je besteld)

Route info
De 35 km heeft nagenoeg geen HM.

De 75 km heeft ongeveer 500 HM
De 110 km heeft ongeveer 750 hm
De 150 km heeft ongeveer 1100 hm.

Bij de 75 km zij  stempelposten, bij de 110 km zijn 3 stempelposten en bij de 150 zijn 4 stempelposten.
Uit ervaring weet ik dat men niks te kort komt bij elke stempelpost. Extra eten mee nemen is altijd wenselijk maar niet noodzakelijk. Bij de stempelpost is ruim voldoende eten en drinken.

Finish
Bij terugkomst in Unna wordt je over het algemeen als gast behandeld. Er is een BBQ waar je regelmatig van kunt genieten en er is voldoende drinken ter beschikking op kosten van de organisatie

Mocht je meer informatie willen dan kun je je melden bij Rigo Vissers of Wim Roding.

Wat zou het mooi zijn als er dit jaar een grote delegatie van TCW in Unna zou zijn!!!

(het reactieformulier is beveiligd met het algemene wachtwoord van TCW. Als je dit niet meer weet, neem dan contact op met de Toercommissie)