GPSies = AllTrails

In Nieuws by Ronald Luyten

Beste TCW’ers,

Sinds kort is GPSies definitief uit de lucht gehaald. Dit betekent dat ons toerprogramma nu enkel via AllTrails te vinden is:

https://www.alltrails.com/members/tc-waalwijk/lists?ref=header

De functionalitieit van deze site is vergelijkbaar, echter de lay-out is wel wat anders en dus zal het wellicht even wat lastiger zijn om routes te vinden en/of downloaden. Één van de veranderingen is dat je verplicht wordt in te loggen om te downloaden, helaas, dit is niet anders. We willen iedereen vragen om dit toch te doen! Voor de toekomst wordt er gekeken naar een andere oplossing, hiervoor is het noodzakelijk instellingen op de server aan te passen. Onze beheerder is hiermee aan de slag gegaan. Jullie worden op de hoogte gehouden. Neem even met de TC contact op indien iets niet duidelijk is.

– De Toercommissie