Update GPSies = Alltrails

In Nieuws by Ronald Luyten

Inmiddels is het gelukt om het downloaden van routes aanzienlijk eenvoudiger te maken door een direkte download koppeling. Deze ziet er als volgt uit:

Middels één klik zal het betreffende GPX bestand worden gedownload.

Er wordt hard gewerkt om daar waar nodig deze koppeling toe te voegen. We hopen dat dit ervoor zorgt dat meer mensen tijdens een activiteit de route op de navigatie hebben staan. Dit verhoogt de veiligheid.

Het is veel werk om de koppelingen aan te maken en uiteraard wordt alles zo goed mogelijk voorbereid, maar klopt er ergens iets niet, laat het dan even weten via de gebruikelijke weg: toercommissie@tc-waalwijk.nl Ideeën zijn hier ook meer dan welkom.

Vooralsnog staan de routes ook nog steeds op AllTrails en ook de link welke te vinden is rechtsboven in de plattegrond, is nog te gebruiken.

– de ToerCommissie