Hervatten TCW Toer programma

In Nieuws by Wil Damen

Vanaf 1 juli zijn een aantal coronamaatregelen versoepeld en dit betekent dat we weer met de trainingen en toertochten kunnen starten. Bij evenementen blijft het lastig en niet altijd mogelijk om aan de regels te voldoen. Dus deze worden dan ook (nog) niet allemaal hervat.

Het is fijn dat we weer kunnen gaan fietsen in groepsverband maar om het corona virus tegen te gaan zijn er een aantal regels opgesteld door de overheid. De volgende regels gelden dus ook voor TCW en haar leden. Lees het volgende aandachtig door en houd  je alstublieft aan de regels.

  1. Heb je klachten of symptomen ervaren de laatste 7 dagen, blijf dan thuis.
  2. We kunnen weer in groepsverband rijden zonder onderling afstand aan te houden.
  3. Bij vertrek, aankomst en tijdens het fietsen richting de mede weggebruikers de 1,5  meter in acht te nemen.
  4. Rijden met groepen van maximum 10 personen, dit betekent dat de wegkapiteins op bepaalde momenten de groep moeten gaan splitsen.
  5. Loop tijdens  pauzes niet onnodig door het restaurant of over het terras.

Wij bij de Toercommissie doen er alles aan om vanaf zondag 5 juli weer een mooi toer programma klaar te hebben en vragen daarom ook om jullie begrip, geduld en medewerking waar dit nodig is, maar geniet vooral van de komende gezamenlijke fietstochten.

Voor de Toer kalender Klik Hier !!

De Toercommissie