Update “Raad het plaatje”

In Nieuws by Ronald Luyten

De eerste inzendingen zijn binnen! Behalve foto’s, hebben we ook leuke reacties mogen ontvangen, zoals (quote): Wat een leuk initiatief! Ik hoop elke week mee te kunnen doen! Het was een hele mooie route deels natuurlijk goed bekend maar toch een voor mij onbekend stukje en een leuke koffiestop! Ga zo door! Daarvoor doen wij het!! Opvallend genoeg komen vrijwel alle inzendingen uit de C-ploeg…… Wij verwachten/hopen natuurlijk dat iedereen zich aangesproken voelt en zien dat ook graag terug aan de inzendingen. Elke inzending kan prijs betekenen! En dat elke week weer!
Helaas wordt er de komende dagen wat minder weer verwacht, maar de route kan natuurlijk ook op de MTB gereden worden bijvoorbeeld.
Aanstaande donderdag zal de komende foto op de site komen te staan en is er alweer een tweede ronde. Dit is alvast de link. Wie weet maak jij de winnende foto tijdens je trainingsritje?

Met sportieve groet,
De ToerCommissie