Hoera, Hoera, We mogen weer !!!

In Nieuws by Wil Damen

Zoals jullie, de leden van TC Waalwijk allang weten, hebben  Rutten en de Jonge de zgn. pauzeknop niet hoeven gebruiken.

De besmettings en ziekenhuis cijfers lopen gestaag door naar beneden dus de aangekondigde versoepelingen zijn een feit.

Vanaf 23 mei betekent dit dat we weer met de trainingen en toertochten gaan starten eerst een effe wennen rondje maar i.v.m. het corona virus nog geen bijzondere openingsrit, dit is organisatorisch nog niet mogelijk natuurlijk zijn we blij met wat er nu wel allemaal weer kan!

Het is fijn dat we weer kunnen gaan fietsen in groepsverband maar om het coronavirus tegen te blijven gaan verzoek ik alle leden  om de richtlijnen van de overheid in acht te nemen. En ook richtlijnen van de NTFU eens goed door te nemen . https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1171/hoe-gaan-we-als-vereniging-veilig-op-pad houd je alstublieft aan de regels voor jezelf en je medemens.

1. Heeft u klachten of symptomen ervaren, de laatste dagen, blijf dan thuis.
  2. Bij vertrek, bij stoplichten, bij aankomst en tijdens het fietsen richting de mede weggebruikers de 1,5  meter in acht te nemen.
  3. Rijden met groepen van maximum 15 personen, dit betekent dat de wegkapiteins op bepaalde momenten de groep moeten gaan splitsen.
  4. Loop tijdens pauzes niet onnodig door het restaurant of over het terras en gebruik een neusmondmasker.

De TCW Toercommissie doet er alles aan om een z’n mooi mogelijk programma te maken en vragen daarom ook om jullie begrip en geduld waar dit nodig is. Geniet van de komende gezamenlijke fietstochten en kijk dus regelmatig op onze clubsite voor het laatste nieuws en de toerkalender  TC Waalwijk | TC Waalwijk de leukste toer en fietsclub in Brabant (tc-waalwijk.nl)

De Toercommissie Ronald Luyten en Wil Damen