Winterrondje 2021-2022

In Nieuws by Ronald Luyten

Beste TCW-ers,

Het seizoen 2021 is alweer voorbij…. Maar voor de liefhebbers staat het winterrondje al weer klaar om gereden te worden!
Het is het welbekende rondje, maar toch een paar opmerkingen:
1. Volgens info van de gemeente Vught/Den Bosch zal de rotonde Vughterweg/Bosscheweg/Postweg afgesloten zijn voor alle verkeer t/m 19 december. Respecteer dit. Omrijden kan door bij het Misverstand (na oversteken brug kanaal) de weg rechtdoor over te steken, linksaf doorgaande weg te nemen, spoor over te gaan om vervolgens op de route terug te keren door rechtsaf te slaan bij de stoplichten (zie plaatje hieronder, rood is de omleiding).
2. Bij Berkel-Enschot zou de overlast voor fietsers nu voorbij zijn volgens info gemeente Tilburg.

Veel fietsplezier,
De ToerCommissie