2019 TCW verrassingstocht

Een vast onderdeel van de jaarlijkse toer kalender is de TCW verrassingstocht.

De A-B route is dit jaar uitgestippeld door Sjef Kemmeren en zal ongeveer 150 km zijn. Er zitten twee koffie stops in waarbij één koffie met gebak op kosten van de club.

De C route  is dit tot stand gekomen door  Wil Damen en zal ongeveer 110 km zijn. Ook hier zitten twee koffie stops in waarbij één koffie met gebak op kosten van de club.

Om deel te nemen aan een van deze twee tochten en om aanspraak te maken op TCW koffie met gebak  graag op verzoek van de organisatie: INSCHRIJVEN !!

Onder aan deze pagina bevind zich tot vrijdag 14-06-’19  de mogelijkheid om het inschrijfformulier in te vullen.

Liever eerder hiervan gebruik maken zodat we een duidelijk beeld hebben, hoeveel renners, in welke groep deelnemen.

De tochten vertrekken om 8.30 u. vanaf onze vaste locatie bij het schoenen museum in Waalwijk waar we ook weer eindigen.

De organisatie

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

jun 15 2019

8:30 am