RAAD HET PLAATJE

Enkele aandachtspunten :

• Fiets het rondje zoals gepubliceerd in de toeragenda op onze clubsite.
  • Fietsen mag op iedere dag van de week (momenteel met max. 2 renners in de groep).
  • Zoek het afgebeelde plaatje van die week en maak er een bewijs foto (zgn. selfie) van.
  • Stuur de gemaakte foto incl. je NAW gegevens voor iedere donderdag avond naar de organisatie middels het online inzendformulier van die week, de gegevens blijven beschermd binnen TC.
  • De bedoeling is om de te raden foto per week te laten veranderen op donderdag avond en dit door te laten gaan tot aan de jaarvergadering waarna we hopelijk weer met ons normale toerprogramma kunnen starten.
  • Tijdens de jaarvergadering willen we bekend maken, wie er in de (door de toercommissie en sponsoren beschikbaar gestelde) prijzen valt.
  • Het prijzen schema is nog niet helemaal bekend omdat er momenteel nog vele sponsoren benader worden maar geloof ons maar dat het de moeite waard wordt om mee te doen.
  • Deelname is alleen bestemd voor leden van Toerfietsclub Waalwijk.
  • reglement kan onderhevig zijn aan wijzigingen

Namens de Toercommissie,

Ronald Luyten en Wil Damen