Sponsor Kliks

Steun Toerclub Waalwijk


 • SponsorKliks

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan TC-Waalwijk, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en TC-Waalwijk ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar TC-Waalwijk.
  En nogmaals, het kost je niets extra!

 • Wil je TC-Waalwijk ook GRATIS sponsoren?

  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TC-Waalwijk. Voor jou een kleine moeite, voor TC-Waalwijk zijn het directe inkomsten.

 • Hoe werkt het?

  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van TC-Waalwijk. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert TC-Waalwijk hier direct van!

 • Let op: geen commissie op boeken

  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

 • Je blijft anoniem

  Noch SponsorKliks, noch TC-Waalwijk weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor TC-Waalwijk is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert TC-Waalwijk dan niets op.

 • Neem een kijkje

  Bezoek de SponsorKlikspagina van onze club:
  SponsorKliks pagina TC Waalwijk