Gezellige sfeer bij Happen & Trappen

In Nieuws by Simone Thur

Fietsen van voorgerecht naar hoofdgerecht en finishen bij het dessert, dat is waar Happen & Trappen voor staat. Na de storm van de afgelopen dagen hadden we het geluk dat we onder een stralend blauwe lucht konden verzamelen bij ons clubvertrekpunt ‘De Slagen’.

De tocht werd gestaag opgebouwd. Na een kleine 7km kwamen we aan bij ‘Duinrand’ in Drunen waar we aan de bosrand genoten van een drankje en ons voorgerecht. Via het afwateringskanaal en Vught kwamen we na 20km aan bij ‘Herberg De Poeling’ in Poeldonk voor het hoofdgerecht. Nadat de buikjes vol waren en iedereen zijn fiets weer gevonden had, volgenden de laatste 30km via de IJzeren Man en Loon op Zand naar de laatste stop ‘ Borrelrestaurant James’ in Sprang-Capelle. Dit was letterlijk en figuurlijk het toetje van de dag Happen & Trappen met TC Waalwijk.

Mocht je ook zin hebben om een keer aan te sluiten, neem dan contact op via het contactformulier.