De Langstraat Klassieker 2023

In Nieuws by Simone Thur

Op zaterdag 23 september 2023 organiseren Het Willem van Oranje College en TC-Waalwijk de zesde editie van De Langstraat Klassieker. Een vrije toertocht met prachtige routes door ons mooie Brabantse land. De routes zijn geheel vernieuwd en volledig uitgepijld.

Een toertocht voor elk wat wils met afstanden van 20, 40, 60, 90 en 130 kilometer voor zowel de recreatieve fietser als de toerrijder en twee gravelroutes van 50 en 80 kilometer. Afwisseling is het toverwoord voor de gravelroutes van dit jaar. Bospaadjes, karrensporen, boerenerven, kanaalpaden, gravelpaden en hondenuitlaatpaadjes vormen het fraaie decor. Ook voor recreatieve fietser en toerrijder zijn er mooie routes, prima verzorging onderweg en mooie sfeervolle stopplekken. Aan de finish wordt iedereen verwelkomd door de sfeervolle klanken van “schrik uit blik” en een kwaremontje.

Wil je ook meedoen? Inschrijven kan via deze link. Met je deelname steun je ook nog twee goede doelen, waaronder Villa Pardoes.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de natte 5e editie van De Langstraat Klassieker.

Denk je wat leuk hier wil ik graag een steentje aan bijdragen? Meld je dan aan via het contactformulier.