35-jarig Jubileumweekend TCW

In Nieuws by Simone Thur

TC-Waalwijk bestaat dit jaar 35 jaar en dat wordt o.a. gevierd met een jubileumweekend. Een kleine 35 enthousiastelingen hadden zich voor dit weekend opgegeven. Drie dagen fietsen in Drenthe.

De organisatie hield de locatie geheim. Uiteindelijk werd een paar dagen voor vertrek naast de kamer- en groepsindeling (A/B en C-rijders) ook de locatie bekend gemaakt. Het verblijf – De Zwerfsteen in Roderesch in het noordelijkste puntje in Drenthe.

Vrijdagmiddag 12 uur was iedereen present in Roderesch. De zon scheen en de eerste tocht van het weekend stond op het programma. Een mooie tocht richting de Drentsche AA met onderweg een koffiestop waar alle drie de groepen samen kwamen.

Op zaterdag vertrokken we eerst gezamenlijk naar een Hunnebed om de groepsfoto van het weekend te maken. Daarna vertrokken de verschillende groepen weer om op afgesproken plekken samen te komen om te lunchen en een bakkie te doen.

Een prachtige tocht zonder stoplichten en bijna geen verkeer. Wat een heerlijkheid om zo te fietsen

De verrassing van deze dag was Col du VAM. Vanwege het NK was het eigenlijk niet mogelijk om deze bekende Nederlandse beklimming te doen. Door inspanning van Peter lukte het toch. Echt geweldig en top geregeld!

Op zondag was het weer minder. Enkele fanatiekelingen onder ons wilden toch nog fietsen en hebben een korte tocht gemaakt. Op een kleine drupje regen na bleef het droog en was het een heerlijk tochtje. Gelukkig net op tijd terug voordat het serieus ging regenen. De bikkels!

Ook ’s avonds was er veel gezelligheid met goed eten, karaoke en een pubquiz. Het was een geslaagd weekend. Patrick, Peter, Edwin, Anja en Ans bedankt voor de goede organisatie. Jullie hebben er een onvergetelijk weekend van gemaakt!