OPTijdrit van TC-Waalwijk: Fiets Mee op 13 april!

In Nieuws by Simone Thur

Op zaterdag 13 april organiseert Toerclub Waalwijk een spannende OPTijdrit. Dit evenement is een geweldige kans voor alle wielrenners in Waalwijk en omgeving om samen te komen en hun fietsvaardigheden te testen, waarbij snelheid en precisie centraal staat.

Fietsers van alle niveaus kunnen hun krachten meten tegen de klok en strijden voor de beste tijd. Of je nu een ervaren wielrenner bent of net begint, deze OPTijdrit biedt een uitstekende kans om je grenzen te verleggen. Het gaat bij deze tijdrit niet om de snelste tijd, maar om de best ingeschatte tijd; hoe lang denk jij over 24,5km te doen?

De organisatie van TC-Waalwijk zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Het parcours zal duidelijk gemarkeerd zijn, zodat je je volledig kunt concentreren op het fietsen. Jouw tijd wordt precies bijgehouden. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen met andere deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje. Zorg dat je erbij bent en laat je fietspassie zien tijdens de OPTijdrit!

Praktische informatie:

  • Datum: Zaterdag 13 april 2024
  • Tijd: Verzamelen om 8.45 uur, vertrekken om 9.00 uur
  • Locatie: Start bij De Slagen, Waalwijk
  • Afstand: De tijdrit beslaat een totale afstand van 24,5 km
  • Afsluiting: prijsuitreiking rond 12.00 uur
  • Kosten: deelname is gratis

Hoe kun je meedoen?

Samen uit, samen thuis! Meld je hier aan voor de OPTijdrit en beleef een sportieve ochtend op de fiets. Let op: inschrijven kan tot een paar dagen voor het event. Grijp je kans en test jezelf!